Χατζησαββάογλου: «Δεν έχει εισφερθεί ούτε μια απόδειξη, ζητάμε την απαλλαγή μας»

Χατζησαββάογλου: «Δεν έχει εισφερθεί ούτε μια απόδειξη, ζητάμε την απαλλαγή μας»

Δημήτρης Τομαράς
Χατζησαββάογλου: «Δεν έχει εισφερθεί ούτε μια απόδειξη, ζητάμε την απαλλαγή μας»

bet365

Ο εκ των δικηγόρων του Ολυμπιακού, Γιάννης Χατζησαββάογλου, εξέφρασε ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας τις θέσεις της πειραϊκής ΠΑΕ για την τρέχουσα υπόθεση.
Ειδικότερα τα όσα είπε ο Χατζησαββάογλου:
Περιμέναμε να ακούσουμε τη θέση της κυρίας Σπανού (εισηγήτρια της υπόθεσης) για κάποια ζητήματα. Πρέπει να εφαρμοστεί η ευμενέστερη κατηργημένη διάταξη, το άρθρο 22 του κώδικα του 2014 γιατί δεν προβλέπεται υπαιτιότητα της ομάδας... Σύμφωνα με άρθρο 22 δεν μπορούμε να ελεγχθούμε ως ΠΑΕ για τη χειραγώγηση. Η υπό εξέταση πράξη είναι του άρθρου 27 του Κώδικα Δεοντολογίας. Δεν έχει εισφερθεί ούτε μια απόδειξη που να αποδεικνύει την χειραγώγηση & κανένα στοιχείο για υποτιθέμενο σκοπό για όφελος από στοιχηματισμό. Οι μάρτυρες δεν κατόρθωσαν να εισφέρουν κανένα στοιχείο για την χειραγώγηση. Όλοι οι μάρτυρες δεν ανέφεραν κανένα γεγονός που να υποστηρίζει την χειραγώγηση. Όλο αυτό αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο
Ένας προς ένας είπαν ότι δεν γνωρίζουν κανένα στοιχείο. Τίποτα ειδικό με τις κατηγορίες. Ζητάμε την απαλλαγή μας.
Χρειάζεται ένας συγκεκριμένος βαθμός απόδειξης προκειμένου η εισήγηση της τιμωρίας μας να είναι νομικά άρτια. Ο συγκεκριμένος βαθμός ορίζεται από άρθρο που είναι πλημμελής διάταξη. Ορίζει τι είναι επαρκείς αποδειξεις, επεξηγεί τι λέει ο συντάκτης, αυτό που προκρίθηκε όμως, είναι ο βαθμός σύμφωνα με τα ισχύοντα στο CAS. Στο CAS όμως, απαιτείται να είναι αυτός που απαιτείται στις αστικές διαδικασίες, πέραν πάσης αμφιβολίας.
Κάνει λόγο για μειωμένο βαθμό μονο όταν το όργανο δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία. Το ερευνητικό σας τμήμα όμως, είχε πλήρη πρόσβαση στον φάκελο της δικογραφίας και κάτι παραπάνω: ειδικές δυνατότητες να κάνει πιο πλούσια την έρευνα του. Η ερευνήτρια όμως, δεν το έκανε. Εφόσον έλαβε γνώση η επιτροπή σας όλου του αποδεικτικού υλικού, ο βαθμός απόδειξης πρέπει να είναι πέραν της πάσης αμφιβολίας. Δεν αρκεί μονο ένα διαιτητικό λάθος ή μία ενδεχόμενη μειωμένη απόδοση μιας ομάδας. Χρειάζονται περισσότεροι παράγοντες. Κανένας δικανικός συλλογισμός δεν λειτουργεί με μία απλή παράθεση και αυτό είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το ακολουθήσει το δικαστήριο σας. Έχει κριθεί η εν λόγω υπόθεση με την προσφυγή του Παναθηναϊκού στο CAS, που είχε απορριφθεί. Τα γεγονότα στο Βούλευμα είναι λιγότερα από αυτά στο στάδιο της ανάκρισης όπου εξετάζονταν και υπήρχε η προσφυγή του Παναθηναϊκού στο CAS. Δεν υπάρχει κανένα νέο στοιχείο. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα και καμια πράξη χειραγώγησης που να αφορά στον Ολυμπιακό, Αιτούμαστε την απαλλαγή μας για την πράξη της χειραγώγησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα