Παναθηναϊκός: Με Χατζηγιαννάκη, χωρίς Αγιούμπ με Άρη

Παναθηναϊκός: Με Χατζηγιαννάκη, χωρίς Αγιούμπ με Άρη

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Με Χατζηγιαννάκη, χωρίς Αγιούμπ με Άρη
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το τελευταίο εκτός έδρας φετινό παιχνίδι στη Super League, με τον νεαρό Χατζηγιαννάκη να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή των ανδρών! Παραμένει εκτός ο Αγιούμπ...

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν το απόγευμα της Τετάρτης τον Άρη στη Θεσσαλονίκη στο τελευταίο ματς μακριά από την Αθήνα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στην προπόνηση της Τρίτης και μετά την προθέρμανση, οι παίκτες του Δώνη έπαιξαν «κορόιδο» και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με διπλό στο μισό γήπεδο.

Άδεια είχε ο Καρλίτος, θεραπεία έκαναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Νατζ, Βέλεθ και Κόναν, ενώ, το πρόγραμμα για τους Εμμανουηλίδη και Μαυρομμάτη περιελάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Ο νεαρός, Χατζηγιαννάκης, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή των ανδρών με τους Ξενόπουλο και Χριστογεώργο, με τον Διούδη ν' απουσιάζει.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ξενόπουλος, Χατζηγιαννάκης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής

SUPERLEAGUE NEWS FEED