ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Θέμα χρόνου η ανακοίνωση της μεταγραφής του Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό

Θέμα χρόνου η ανακοίνωση της μεταγραφής του Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό

Θέμα χρόνου η ανακοίνωση της μεταγραφής του Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες πήρε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε από την Μαζατλάν και απομένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό για να ανακοινωθεί και τυπικά η μεγάλη του επιστροφή στο «τριφύλλι».

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της επιστροφής του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό. Μέσα στο σαββατοκύριακο ρυθμίστηκε και η τελευταία λεπτομέρεια που είχε απομείνει, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πήρε τις έγγραφες διαβεβαιώσεις για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων της αποζημίωσής του από την Μαζατλάν, έμεινε ελεύθερος όπως είχε... υποσχεθεί στον Τσάβι Ρόκα και πλέον είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή στο «τριφύλλι», την οποία αποκάλυψε το gazzetta.gr! Εδώ και καιρό ο «Βίγια» έχει προφορική συμφωνία με τους «πράσινους» και όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, η μεταγραφή είναι σχεδόν απίθανο να χαλάσει.

Aυτό που απομένει για να «σφραγιστεί» η μεταγραφή είναι κάποιες λεπτομέρειες του deal του ποδοσφαιριστή με το «τριφύλλι». Σε κάθε μεταγραφή υπάρχει μια ιδιαίτερη διαδικασία για να μεταφερθεί η προφορική συμφωνία στο χαρτί και τα συμβόλαια και στις περισσότερες περιπτώσεις προκύπτουν «θεματάκια», λεπτομέρειες που δεν είναι ικανές να χαλάσουν την αρχική συμφωνία αλλά θέλουν τον χρόνο τους για να διευθετηθούν.