Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος είναι η μοναδική που τον έχει νικήσει σε 57 σερί ματς!

Αντώνης Σαούλης
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος είναι η μοναδική που τον έχει νικήσει σε 57 σερί ματς!

bet365

Από την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα πέρσι άρχισε το σερί του Ολυμπιακού και τελείωσε πάλι από τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο «Καραϊσκάκης».

Κάποια στιγμή θα έχανε ο Ολυμπιακός. Οπως έχασε και ο ΠΑΟΚ που είχε συμπληρώσει 51 σερί ματς χωρίς ήττα. Απλά οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν το αήττητο πρωτάθλημα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του κι έτσι η εκπληκτική του φετινή πορεία σταμάτησε στους 43 αγώνες χωρίς ήττα (33 φέτος και 10 από το περσινό πρωτάθλημα).

Το εκπληκτικό με τον Ολυμπιακό είναι πως για δύο σερί πρωταθλήματα μετράει μόνο 4 ήττες! Οι 3 από αυτές είναι από τον ΠΑΟΚ! Ουσιαστικά στα τελευταία 57 ματς για την Super League ο Ολυμπιακός έχει χάσει ΜΟΝΟ από τον ΠΑΟΚ. Η τελευταία του ήττα ήταν στις 10 Φεβρουαρίου του 2019 στην Τούμπα, στον αγώνα που έκρινε και το πρωτάθλημα (3-1 ο «Δικέφαλος του Βορρά»). Από τότε μέχρι και την Κυριακή το βράδυ οι «ερυθρόλευκοι» μετρούσαν 43 ματς χωρίς ήττα.

Ομως για να φτάσουμε στην αμέσως προηγούμενη ήττα του Ολυμπιακού έπρεπε να πάμε στις 29 Οκτωβρίου του 2018! Οταν και είχε χάσει από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 1-0. Μετά την ήττα από τους Κρητικούς οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν 57 ματς πρωταθλήματος και έχασαν μόνο από τον ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να είναι ο αποκλειστικός... υπεύθυνος για το σπάσιμο του αήττητο.

Με λίγα λόγια σε 64 ματς πρωταθλήματος (30 πέρσι και 34 φέτος), ο Ολυμπιακός έχει μόνο 4 ήττες!

  • Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1
  • ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-0
  • ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-1
  • Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα