Μπρούνο: «Δεν είχαμε ενέργεια, θέλαμε το αήττητο»

Μπρούνο: «Δεν είχαμε ενέργεια, θέλαμε το αήττητο»

Gazzetta team
Μπρούνο: «Δεν είχαμε ενέργεια, θέλαμε το αήττητο»

bet365

Ο Μπρούνο αναφέρθηκε στην έλλειψη ενέργειας του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει λυπημένος που χάθηκε το αήττητο.

Ο Μπρούνο μίλησε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ για την ήττα στο ντέρμπι, αλλά και για την δική του παρουσία στο παιχνίδι., λέγοντας:

«Είμαι λυπημένος, θέλαμε το αήττητο, πρέπει όμως πολύ γρήγορα να συνεχίσουμε δίνοντας τα πάντα για τα ματς που έρχονται γιατί είναι σημαντικά».

Τι έλειψε από τον Ολυμπιακό στο ματς.

«Νομίζω πως ήταν ένα δύσκολο ματς, νομίζω πως δεχτήκαμε ένα γκολ στο τέλος, αλλά δεν ήμασταν κακοί στο ματς».

Έχασε την ενέργεια του ο Ολυμπιακός;

«Νομίζω πως έχουμε ενέργεια σε όλα τα ματς. Σήμερα όμως δεν την είχαμε, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στη συνέχει γιατί τα ματς που έρχονται είναι σημαντικά».

Αν είναι ικανοποιημένος από την δική του παρουσία στο ματς

«Είμαι ικανοποιημένος, όμως πιο πολύ είμαι ικανοποιημένος που πήρα χρόνο να παίξω ιδιαίτερα μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό. Πάντα δίνω το 100% όταν παίζω και αυτό θα συνεχίσω να κάνω και θα προσπαθήσω να γίνομαι παιχνίδι με το παιχνίδι καλύτερος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα