Ζαγαρίτης: «Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθεια»

Gazzetta team
Ζαγαρίτης: «Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθεια»

bet365

Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, Βασίλης Ζαγαρίτης, μίλησε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην κάμερα της NOVA για:

Τα πολλά λάθη και την ήττα από την ΑΕΚ: "Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθειά μας. Έγιναν ατομικά λάθη και δεχθήκαμε τα γκολ. Λογικό ήταν να βγει και η κούραση αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό γιατί ισχύει και για τις άλλες ομάδες. Εμείς δώσαμε το 100%, δε μας βγήκαν κάποια πράγματα και ήρθε το 3-1."

Την κούραση: "Σίγουρα υπήρχε κόπωση και γι' αυτό έγιναν τα ατομικά λάθη. Κοιτάμε όμως τα θετικά, αλλά και τα λάθη μας και θα συνεχίσουμε τη δουλειά για να βελτιωνόμαστε."

Τα θετικά που κρατάει: "Στα θετικά είναι ότι δημιουργήσαμε, πετύχαμε γκολ σε ντέρμπι μετά από καιρό και είχαμε πολύ πάθος κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο".

Την αστοχία: "Είχαμε αστοχία στο πρώτο ημίχρονο και σίγουρα αν τελειώναμε σωστά δύο τετ α τετ θα ήταν διαφορετική η έκβαση του αγώνα."

Την παρουσία του Γιάννης Αλαφούζου στο γήπεδο: "Όταν ο πρόεδρος έρχεται στο γήπεδο, σίγουρα αυτό είναι θετικό. Δεν το γνωρίζαμε."

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα βόλεϊ: "Είχα δει το προηγούμενο παιχνίδι, το 3-0 στο Ρέντη. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί κρατάνε την σημαία του συλλόγου ψηλά και πριν λίγο καιρό είχαν κατακτήσει και το λιγκ καπ."

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα