Σίμος: «Ήταν μία δημιουργική χρονιά, δύσκολο να βρεις στην Ελλάδα συνεργασίες όπως στον ΟΦΗ»

Gazzetta team
Σίμος: «Ήταν μία δημιουργική χρονιά, δύσκολο να βρεις στην Ελλάδα συνεργασίες όπως στον ΟΦΗ»

bet365

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, εξήγησε το τι δεν πήγε καλά στο ματς με τον Άρη όμως στάθηκε στα θετικά στοιχεία των Κρητικών για φέτος.
Ο Σίμος είπε στη NOVA για:
Το ματς: «Ήταν ένα νευρικό πρώτο ημίχρονο για μας. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε τα πάντα, ότι μπορούσαμε σαν ομάδα, αλλά δυστυχώς δεν ισοφαρίσαμε είτε με το πέναλτι είτε με τις ευκαιρίες που κάναμε. Ο Άρης είναι πέντε βαθμούς πάνω από εμάς, μαθηματικά δεν έχει τελειώσει κάτι, αλλά σίγουρα είναι το φαβορί».
Το γκολ του Άρη: «Ήταν μια αμυντική μετάβαση δική μας όπου δεν είχαμε σωστή λειτουργία και μια πολύ καλή κίνηση του Άρη. Είχαμε δουλέψει πολύ για τα Playoffs κι αυτά τα παιχνίδια μας δείχνουν ότι ακόμη δεν είμαστε σ’ αυτό το επίπεδο. Μας δείχνουν τον δρόμο και πιστεύω ότι θα μεγαλώσουμε αγωνιστικά. Ξέραμε ότι η ομάδα θα είχε σκαμπανεβάσματα. Ξέρουμε από πού ξεκινήσαμε, πολλοί εκτιμούν ότι φθάσαμε πιο ψηλά απ’ ότι μπορούσαμε, αλλά εμείς ξέραμε ότι είχαμε τη δυνατότητα. Παίξαμε στα Playoffs με τις πέντε μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας κι αυτό θα μας δώσει πολλά ενόψει της συνέχειας».
Την χρονιά στον ΟΦΗ: «Ήταν μιας δημιουργική χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, όλο το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση, την οικογένεια Μπούση και όλους όσοι δουλεύουν στην ομάδα. Βασικά είμαι χαρούμενος που ανήκω σ’ αυτό το περιβάλλον και θέλω να δώσω πράγματα για να πάει η ομάδα προς την κατεύθυνση που θέλουμε».
Την Ευρώπη: «Πρέπει να ζούμε μέσα από την ευθύνη μας κι αυτή του προπονητή του ΟΦΗ είναι μεγάλη κι αυτό καθορίζεται από την ιστορία και τις απαιτήσεις του συλλόγου. Η ομάδα έκανε ένα άλμα, αλλά παραμένουμε απαιτητικοί, ταπεινοί και δεν θα χάσουμε τον προσανατολισμό μας. Θα συνεχίσουμε με σταθερά βήματα και θα είμαστε πάντα ο εαυτός μας. Είναι δύσκολο στην Ελλάδα να βρει κάποιος τέτοιες συνεργασίες σε τεχνικό επιτελείο αλλά και σε διοίκηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα