Ξάνθη: Οι τέσσερις φάσεις που διαμαρτύρεται για το παιχνίδι με τον Αστέρα (vid)

Gazzetta team
Ξάνθη: Οι τέσσερις φάσεις που διαμαρτύρεται για το παιχνίδι με τον Αστέρα (vid)

bet365

Η Ξάνθη έχει τέσσερις φάσεις που διαμαρτύρεται έντονα από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο και έχασε με σκορ 2-1 και ενώ της ακυρώθηκε τέρμα.
Στην πρώτη φάση στην Ξάνθη κάνουν λόγο για επιθετικό φάουλ στον Λισγάρα και μετά βγαίνει η φάση για το 0-1.
Στην 2η στις αρχές του β' μέρους οι Ακρίτες θεωρούν πως υπήρξε καθαρό τράβηγμα στον Καρασαλίδη και πέναλτι που δεν δόθηκε. Στην τρίτη περίπτωση ότι υπήρξε δεύτερη κίτρινη και κόκκινη στον Πασαλίδη. Τέλος ότι υπήρξε αγκωνιά στον Γκαργκαλατζίδη που δεν έδωσε ο Τζήλος και δεν είδε κάτι ο VAR. Δείτε πιο κάτω το βίντεο.

Μπόρεσα και βρήκα το παιχνίδι και έκοψα 4 φάσεις: 1. Στην πρώτη υπάρχει καθαρό επιθετικό φάουλ στον Λισγάρα δεν δίνεται και στη συνέχεια ήρθε το 0-1 από τον Αστέρα Τρίπολης. Χρήση VAR πουθενά 2. Αρχές 2ου ημιχρόνου καθαρό τράβηγμα στον Καρασαλίδη μπροστά στα μάτια του Τζήλου ΤΙΠΟΤΑ από τον διαιτητή (1ο πέναλτυ). 3. Δεύτερη κίτρινη και κόκκινη στον Πασαλίδη τίποτα από τον Τζήλο που βλέπει φάουλ και δίνει πλεονέκτημα. 4. Καθαρή αγκωνία στον Γκαργκαλατζίδη τίποτα από τον Τζήλο και φυσικά από το VAR. Αν γινόταν σε άλλο παιχνίδι δεν ξέρω τι θα μπορούσε να συμβεί.

Δημοσιεύτηκε από Babis Kyrlidis στις Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα