Παναθηναϊκός: Στη Γερμανία για τον τραυματισμό του ο Πούγγουρας

Παναθηναϊκός: Στη Γερμανία για τον τραυματισμό του ο Πούγγουρας

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Στη Γερμανία για τον τραυματισμό του ο Πούγγουρας

bet365

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας θα βρεθεί στη Γερμανία ώστε να πάρει μια δεύτερη γνώμη από γιατρό για το πρόβλημα των κοιλιακών - προσαγωγών που τον ταλαιπωρεί.

Πριν από λίγο καιρό ο Αχιλλέας Πούγγουρας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός στόπερ, συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στου κοιλιακούς - προσαγωγούς και για τον λόγο αυτό έχει να αγωνιστεί από την 1/3 και το παιχνίδι με τον Βόλο.

Το γεγονός πως η κατάστασή του δεν βελτιώνεται με την συντηρητική αγωγή, τον οδήγησε μαζί με τους γιατρούς του Παναθηναϊκού στην απόφαση να μεταβεί στην Γερμανία. Εκέι θα επισκεφθεί ειδικό γιατρό, ώστε να πάρει μια δεύτερη γνώμη.

Αμέσως μετά θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα παρθεί η απόφαση αν θα γίνει επέμβαση ή αν θα συνεχίσει την συντηρητική αγωγή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα