Κυκλοφόρησε τo 7ο τεύχος του ψηφιακού περιοδικού της Super League

Gazzetta team
Κυκλοφόρησε τo 7ο τεύχος του ψηφιακού περιοδικού της Super League

bet365

Στη διάθεση του κόσμου είναι το 7ο τεύχος του περιοδικού της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Πιστό στο ραντεβού με όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, το 7ο τεύχος του ηλεκτρονικού λευκώματος της Super League slgr Panorama καταγράφει όλη την αγωνιστική δραστηριότητα από την 7η αγωνιστική ημέρα των Play Off, τους ημιτελικούς της Τελικής Φάσης του Πρωταθλήματος Super League K15, ενώ περιλαμβάνει και αφιέρωμα στο Γιώργο Μανούσο του Ατρόμητου Αθ.

Το slgr Panorama αποτελεί μια ακόμα πρωτοβουλία της Super League, η οποία αποσκοπεί στην προβολή του ποδοσφαίρου και των θετικών του μηνυμάτων, ενώ μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που περιλαμβάνει, μαζί με τη στατιστική απεικόνιση του κάθε αγώνα, αποτελεί ένα χρήσιμο οδηγό για όλους όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα