Άρης: Κατατέθηκε η προσφυγή της ΠΑΕ στο CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι

Άρης: Κατατέθηκε η προσφυγή της ΠΑΕ στο CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι

Άρης: Κατατέθηκε η προσφυγή της ΠΑΕ στο CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι

bet365

Η άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών είναι προτεραιότητα αλλά και προϋπόθεση επιβίωσης της ΠΑΕ Άρης, προς αυτήν την κατεύθυνση κατατέθηκε η προσφυγή στο CAS για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι.
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία επέβαλε δύο ποινές απαγόρευσης μεταγραφών στην ΠΑΕ Άρης. Η πρώτη προήλθε από την έκδοση τελεσίδικων αποφάσεων υπέρ των Ούμπιντες, Μαγκνταλάνα, Σιστόν και Πορτίγια και αφορούν οικονομικές οφειλές των «κίτρινων» απέναντί τους και η δεύτερη έχει πειθαρχικό χαρακτήρα λόγω της έκδοσης δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι η οποία αφορά και την ΕΠΟ καθώς τιμωρήθηκε με πρόστιμο 470.000 ευρώ.
Σε ότι αφορά την πρώτη, οι «κίτρινοι» είναι σε συζητήσεις με τους πιστωτές ούτως ώστε να γίνει διακανονισμός των οφειλών καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος εξάλειψης της τιμωρίας. Σχετικά με τη δεύτερη, η ΠΑΕ Άρης κατέθεσε προσφυγή στο CAS κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA. Οι «κίτρινοι» ισχυρίζονται ότι δεν έχουν καμία ευθύνη για την έκδοση του δελτίου καθώς αυτή ανήκει στην Ελληνική Ομοσπονδία.
Παράλληλα με την προσφυγή και λόγω εκκρεμοδικίας, η ΠΑΕ Άρης θα ζητήσει την αναστολή εκτέλεσης της ποινής (σ. σ. απαγόρευση μεταγραφών για έναν χρόνο).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα