ΠΑΟΚ: «Η ηθική νίκη του CAS και η μάχη για τη 2η θέση μέσα στο γήπεδο»

ΠΑΟΚ: «Η ηθική νίκη του CAS και η μάχη για τη 2η θέση μέσα στο γήπεδο»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Η ηθική νίκη του CAS και η μάχη για τη 2η θέση μέσα στο γήπεδο»

bet365

Η απόφαση για επιστροφή βαθμών στον ΠΑΟΚ, όπως είναι λογικό αλλάζει και τα δεδομένα στην ομάδα όσο αφορά την διεκδίκηση της 2ης θέσης στα τρία ματς των πλέι οφ που απομένουν.
«Αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ έχει μόνος του βάλει δύσκολα στον εαυτό του. Γι’ αυτό και παλεύει για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Δίχως κανείς να παραγνωρίζει την τεχνητή κρίση που μεθοδευμένα προσπάθησαν να του επιβάλλουν κι επηρέασε τη συγκέντρωση της ομάδας» είναι το σχόλιο στην ιστοσελίδα του συλλόγου και η συνέχεια σχετικά με την απόφαση που πάρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής έχει ως εξής:
«Η απόφαση του CAS είναι μια ηθική νίκη που επιτρέπει στο Δικέφαλο να μάχεται για ό,τι του αναλογεί στο γήπεδο και μόνο εκεί. Με τους βαθμούς που κέρδισε με αγώνα κι έχασε με τα δικά του λάθη.Με αυτά τα δεδομένα ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του ετοιμάζονται τα τελευταία τρία ματς της σεζόν. Γνωρίζοντας πως κρατούν την τύχη στα χέρια τους και οφείλουν να πετύχουν τον τελευταίο στόχο της σεζόν».
Στα αγωνιστικά σύμφωνα με την ενημέρωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Άμπελ Φερέιρα πρέπει να κάνει λίγο ακόμη υπομονή για να διαπιστώσει αν θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Πέλκα , ο οποίος εξακολουθεί νιώθει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.
Απο κει και πέρα όσο αφορά το ιατρικό δελτίο ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Ίνγκι Ίνγκασον λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική, ενώ ο Λάζαρος Λάμπρου έχει μια διάταση στους οπίσθιους μηριαίους κι έμεινε στο γυμναστήριο.
Το Σάββατο θα γίνει η τελευταία προπόνηση στην Τούμπα κι εν συνεχεία η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα όπου και θα παραμείνει και μετά το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αφού ακολουθεί η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα