Καρέρα: «Δεν μας επηρεάζει η απόφαση για τον ΠΑΟΚ, πάμε για νίκη σε όλα τα ματς»

Gazzetta team
Καρέρα: «Δεν μας επηρεάζει η απόφαση για τον ΠΑΟΚ, πάμε για νίκη σε όλα τα ματς»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως η απόφαση για την επιστροφή των επτά βαθμών στον ΠΑΟΚ δεν αλλάζει απολύτως τίποτα για την Ένωση.

Ο Μάσιμο Καρέρα με δηλώσεις του στη NOVA ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του είναι ανεπηρέαστη από την επιστροφή των βαθμών στον ΠΑΟΚ καθώς σε κάθε περίπτωση οι νίκες σε όλα τα παιχνίδια ήταν το ζητούμενο για την κατάληψη της 2ης θέσης από την Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέρα:

Για την επιστροφή των βαθμών στον ΠΑΟΚ: «Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Ξέραμε ότι θα έπρεπε να κερδίσουμε όλα τα ματς για τη 2η θέση. Πρέπει να κερδίσουμε και τους τρεις αγώνες που έχουμε μπροστά μας για τη 2η θέση».

Για το αν αλλάζει η ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ μετά την επιστροφή των βαθμών στον ΠΑΟΚ: «Δεν τους επηρεάζει. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Τίποτα δεν αλλάζει. Πρέπει να μπούμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού. Η αλλαγή είναι στον σχηματισμό. Έπαιζαν με τέσσερις αμυντικούς και τελευταία παίζουν με τρεις».

Για το αν είναι πιο έντονη η ανάγκη για την ΑΕΚ να κερδίσει τον Παναθηναϊκό: «Όχι, δεν έχει αλλάξει κάτι. Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες για να κατακτήσουμε τη 2η θέση. Τώρα θα μπούμε με -3 βαθμούς και πρέπει να μπούμε για να κερδίσουμε».

Για τις δηλώσεις του για τον Βράνιες και αν υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ΑΕΚ: «Ο Όγκνιεν είναι ένας πολύ καλός αμυντικός. Εξέφρασα απλά την επιθυμία μου, θα ήμουν χαρούμενος αν επέστρεφε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα