Οι διαιτητές δώρισαν ιατρικό εξοπλισμό στο νοσοκομείο των Λειψών

Gazzetta team
Οι διαιτητές δώρισαν ιατρικό εξοπλισμό στο νοσοκομείο των Λειψών

bet365

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος μετέβη στο νησί και ήταν παρών στη σημερινή παραλαβή του υλικού από τις αρχές του
Σε μία σημαντική δωρεά προχώρησαν οι διαιτητές της Super League, καθώς προσέφεραν στο ιατρικό κέντρο Λειψών ένα σύγχρονο μηχάνημα για τις εξετάσεις αίματος των κατοίκων και έναν αντιδραστήριο μικροβιολογικών εξετάσεων. Πρόκειται για δύο άκρως απαραίτητα μηχανήματα για τους κατοίκους του νησιού, που πρέπει να πηγαίνουν στη Λέρο για απλά θέματα υγείας.
Τη σχετική πρωτοβουλία ανέλαβε ο Τάσος Σιδηρόπουλος που κατάγεται από τα Δωδεκάνησα, ο οποίος μετέβη στο νησί και ήταν παρών στην παραλαβή τους. Μάλιστα μαζί με τους Κωσταρά και Δημητριάδη έδωσαν και δύο εστίες για τις ανάγκες της τοπικής ακαδημίας ποδοσφαίρου, που παραδόθηκαν στο πλαίσιο φιλικού παιχνιδιού όπου ήταν εκείνος διαιτητής με βοηθό τον δήμαρχο του νησιού και πρώην διαιτητή Φώτη Μάγγο.
«Την τελευταία εβδομάδα ένα υπερσύγχρονο γήπεδο κοσμεί το ακριτικό αλλά παραδεισένιο νησί των Λειψών και είναι έτοιμο να υποδεχθεί όλους τους μπόμπιρες σε μια προσπάθεια που γίνεται για αναβίωση της ομάδας ποδοσφαίρου.Θεωρωντας ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται οπουδήποτε το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε με την ομάδα μου Κωσταρας Χρονης & Dimitriadis Lazaros είναι να ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια δωρίζοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό(εστίες κτλ).Τα εγκαίνια έγιναν με έναν συναρπαστικό φιλικό αγώνα όπου είχα την χαρά να συνεργαστώ μετά από χρόνια με τον νυν δήμαρχο Λειψών Fotis Maggos και τον καλό μου φίλο Lefteris Maggos!», έγραψε στα social media ο διεθνής ρέφερι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα