Ολυμπιακός: Έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας σε ΚΕΔ και Λάκοβιτς για τον ορισμό του Μανούχου με ΠΑΟΚ!

Ολυμπιακός: Έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας σε ΚΕΔ και Λάκοβιτς για τον ορισμό του Μανούχου με ΠΑΟΚ!

bet365

Η επιλογή της ΚΕΔ / ΕΠΟ να ορίσει τον Έλληνα ρέφερι Βαγγέλη Μανούχο στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ προκάλεσε την αντίδραση των Πειραιωτών με επιστολή σε Βίτορ Μέλο Περέιρα και Λάκοβιτς!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αντέδρασε στον ορισμό και τις επιλογές της ΚΕΔ / ΕΠΟ για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην επερχόμενη αγωνιστική, όπου όρισε τον Έλληνα διαιτητή Βαγγέλη Μανούχο. Ως εκ τούτου έστειλε επιστολή διαματυρίας προς τα ξένα μέλη της ΚΕΔ αλλά και στον Ζόραν Λάκοβιτς, επικεφαλής των FIFA / UEFA στην Ελλάδα. Ειδικότερα αναφέρει τα εξής:
Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Ο.
- Κ. Vitor Manuel de Melo Perreira,
Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας
- Κ. Juan Fernandez Marin,
Αντιπρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας
- Κ. Leif Lindberg,
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας
Κοιν. προς
- κ. Ζόραν Λάκοβιτς ,
Επικεφαλής του Τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών
της UEFA
Κύριοι ,
Προς μεγάλη μας έκπληξη, πληροφορηθήκαμε ότι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει έναν Έλληνα διαιτητή στον επερχόμενο αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 για την 8η αγωνιστική των play off της Superleague 1. Πρόκειται για μια εντελώς ακατανόητη απόφαση που έρχεται σε αντίθεση με κάθε προηγούμενη συμφωνία σχετικά με τους αγώνες των «Big-4» και ειδικά με δεδομένο ότι παρότι έχει κριθεί ο Πρωταθλητής της Superleague 1, αυτός ο συγκεκριμένος αγώνας είναι μεγάλης σημασίας όσον αφορά στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους στον αγώνα ΑΡΗΣ – ΑΕΚ που διεξήχθη πριν από δυο αγωνιστικές διορίστηκε ξένος διαιτητής και το παιχνίδι μας εναντίον του ΠΑΟΚ ορίστηκε να το διευθύνει Έλληνας διαιτητής που δεν είναι καν Διαιτητής FIFA. Και μάλιστα όταν έχει ολοκληρωθεί η συντριπτική πλειοψηφία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και είναι πολύ εύκολο να βρεθούν Διαιτητές για να διαιτητεύσουν αυτόν τον αγώνα.
Διαμαρτυρόμαστε έντονα για αυτήν την παράλογη απόφαση που παραβιάζει όλες τις προηγούμενες συμφωνίες και θέτει ακόμη περισσότερο σε κίνδυνο την αξιοπιστία του πρωταθλήματος λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωσή του , και σας καλούμε να αναθεωρήσετε την απόφασή σας ακόμη και τώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα