Κατάθεση Κούγια: Υπέδειξε ως αρχηγούς της «εγκληματικής οργάνωσης» τον Θωμά Μητρόπουλο και τον Γιάννη Παπαδόπουλο!

Κατάθεση Κούγια: Υπέδειξε ως αρχηγούς της «εγκληματικής οργάνωσης» τον Θωμά Μητρόπουλο και τον Γιάννη Παπαδόπουλο!

Gazzetta team
Κατάθεση Κούγια: Υπέδειξε ως αρχηγούς της «εγκληματικής οργάνωσης» τον Θωμά Μητρόπουλο και τον Γιάννη Παπαδόπουλο!
Ο Αλέξης Κούγιας στην κατάθεσή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας παρουσίασε φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό του στη Βουλιαγμένη και μίλησε για τον ρόλο των Θωμά Μητρόπουλου, Γιάννη Παπαδόπουλου και Δημήτρη Μελισσανίδη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Αλέξης Κούγιας, που προσκόμισε φωτογραφίες από την επίθεση που είχε δεχθεί στη Βουλιαγμένη, είπε μεταξύ άλλων:
Κυρία πρόεδρε θα πω αυτά που θέλω εγώ. Η οργάνωση δρα για το Στοίχημα και ο Γιάννης Παπαδόπουλος επηρεάζει τις εκλογές των Ενώσεων. Από το 1996 δρα μια εγκληματική ομάδα. Επικεφαλής είναι ο Θωμάς Μητρόπουλος. Στους συνεργάτες του, κορυφαίος είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, στενός συνεργάτης του Μελισσανίδη.
Μόλις έκανα γνωστό ότι ανέλαβα δικηγόρος στα Παραπολιτικά το ίδιο βράδυ μόλις έκανα δηλώσεις για την Οργάνωση. Το ίδιο βράδυ ενώ καθόμουν στο πιο κεντρικό μέρος της Βουλιαγμένης κατέβηκαν έξι άτομα από δύο αυτοκίνητα και άρχισε και με κλωτσούσε ένας Δημήτρης Μελισσανίδης...
Το ίδιο διάστημα, με απειλές για τη ζωή μου, ώστε να κλείσω το στόμα μου... Θα σας δειξω που είναι η εγκληματική οργάνωση (δείχνει φωτογραφία από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου στο κέντρο είναι ο Μελισσανίδης, δίπλα του ο Ασλανίδης πρόεδρος της ΑΕΚ, ο Βακάλης της ΕΠΟ και ο Θωμάς Μητρόπουλος). Έχω καταγγείλει την εγκληματική οργάνωση από το 2003. Όλα αυτά τα χρόνια, αν δεν τους πλήρωνες, δεν θα μπορούσες να προαχθείς σαν ομάδα...
Αυτοί που ήρθαν εδώ και κάνουν τους εξυγιαντές είναι νταβατζήδες και αν δες πας με τα νερά τους, ή θα φας ξύλο ή δεν θα έχεις τηλεοπτικό συμβόλαιο. Το 2011 με κάλεσε ο Πατέρας και μου είπε ότι έχει τα στοιχεία που ήθελα για να αποδείξω όσα λέω από το 1996. Πήγα στο γραφείο του και ήταν ο Αλαφούζος. Από το περιεχόμενο των κασετών αποδεικνύεται ότι εστήναν παιχνίδια. Ο Πιλάβιος φαίνεται στις κασέτες να μιλάει με τον Πατέρα για ορισμό.

Ο Μαρινάκης από την άλλη είχε αποσύρει 20 εκατ. από το κεφάλαιο του ΣΚΑΙ. Ο Αλαφούζος ήταν εξοργισμένος και άρχισε έτσι προσπάθεια εξόντωσης του Μαρινάκη.

Ο Πατέρας είχε στο γραφείο του τον Φώτη Παπαγεωργίου της ΕΥΠ και μπορούσε να ξέρει τα πάντα για τις απομαγνωτοφωνήσεις... Ο Πιλάβιος έγινε υποχείριο στα χέρια τους. Εγινε καραμπινάτη εκβίαση: ο Πατέρας εκβίαζε τον Πιλάβιο. Κατάλαβα ότι χρησιμοποιούμαι από τον Πατέρα. Τότε είχε αρχίσει εις βάρος μου μια δίωξη. Ο Μπέος μου είχε κάνει μήνυση. Βρέθηκα κατηγορούμενος για χρήση κασετών από υποκλοπή.

SUPERLEAGUE NEWS FEED