Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έφτασε στις 50 νίκες στο πρωτάθλημα σε μόλις 63 αγώνες!

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έφτασε στις 50 νίκες στο πρωτάθλημα σε μόλις 63 αγώνες!

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έφτασε στις 50 νίκες στο πρωτάθλημα σε μόλις 63 αγώνες!

bet365

Νέο εξαιρετικό προπονητικό επίτευγμα από τον Πέδρο Μαρτίνς που έφτασε στις 50 νίκες στη Super League με τον Ολυμπιακό. Το κατάφερε σε 63 μόλις αγώνες, κερδίζοντας δηλαδή το 79% των αγώνων!
Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τον αγώνα με τον Άρη έφτασε τους 103 στον πάγκο των Πειραιωτών.
Σε αυτούς τους 103 αγώνες έχει 71 νίκες, 19 ισοπαλίες και 13 ήττες. Με 211 γκολ υπέρ και 73 κατά, 232 βαθμούς και 2.25 μέσο όρο πόντων. Το νέο προπονητικό του κατόρθωμα όμως αφορά στη Σούπερ Λιγκ.
Εκεί όπου έπιασε τις 50 με τον Ολυμπιακό. Το κατάφερε σε 63 μόλις αγώνες, κάτι που σημαίνει πως έχει νικήσει στο 79% των αγώνων!

Από εκεί και πέρα τρεις αγωνιστικές και δέκα ημέρες έμειναν για την ολοκλήρωση των play offs, με τον Ολυμπιακό να προσθέτει νίκες και βαθμούς, νικώντας τον Άρη για τέταρτη φορά φέτος. Ο Παναθηναϊκός έφτασε τις πέντε ισοπαλίες σε επτά αγώνες. Στα επτά παιχνίδια του έχουν μπει συνολικά επτά γκολ, ενώ στα επτά του Άρη έχουν μπει 27 γκολ!

Μόνο στα play offs, πρώτοι σκόρερ είναι οι Νέλσον Ολιβέιρα, Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο Γκάμα με τέσσερα γκολ ο καθένας. Ας δούμε γενικότερα ορισμένα χρήσιμα stats, όπως αναφέρονται επίσημα στην Λίγκα:
3500... γκολ στην ιστορία της στην Α' Εθνική/Super League έφτασε η ΑΕΚ, όταν ο Νέλσον Ολιβέιρα άνοιξε το σκορ. Σε 1919 αγώνες η ΑΕΚ έχει τώρα 3501 γκολ υπέρ και 1674 κατά.
100... επίσημους αγώνες με τη φανέλα της ΑΕΚ συμπλήρωσε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, έστω και αν έπαιξε από το 80' και μετά στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ήταν μόλις η δεύτερη φορά που παίζει αλλαγή. Έχει 66 παιχνίδια στη Super League, 19 στο Κύπελλο Ελλάδας και 15 στα Κύπελλα Ευρώπης.
89... αγώνες για όλες τις διοργανώσεις χωρίς 0-0 στην έδρα του είχε ο ΠΑΟΚ, μέχρι που έμεινε σε αυτό με τον Παναθηναϊκό. Προηγούμενο 0-0 στην Τούμπα ήταν στις 25 Σεπτεμβρίου 2016 με την Ξάνθη. Δεν είχε 0-0 σε 63 παιχνίδια πρωταθλήματος εντός έδρας.
50... νίκες στη Super League έφτασε ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό. Το κατάφερε σε 63 μόλις αγώνες, έχει κερδίσει δηλαδή το 79% των αγώνων!
40... γκολ στη συλλογική του καριέρα έφτασε ο Γιάννης Φετφατζίδης, σκοράροντας για πρώτη φορά σε βάρος του Ολυμπιακού, που με τη φανέλα του έχει πετύχει τα 10 από αυτά.
30... γκολ στη Super League έφτασε ο Γιώργος Μασούρας, έχοντας βάλει πέντε από αυτά στον Άρη και άλλα πέντε στην ΑΕΛ. Είναι ο 322ος στην ιστορία της κατηγορίας που φτάνει τα 30 γκολ.
7... χρόνια έχουν περάσει, από τότε που ο Άρης έχασε πάλι τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος. Τον Νοέμβριο του 2013 έχανε από Πλατανιά, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα