Σαμπανάτζοβιτς: «Είμαστε πιο κοντά, αλλά δεν έχει κριθεί κάτι»

Gazzetta team
Σαμπανάτζοβιτς: «Είμαστε πιο κοντά, αλλά δεν έχει κριθεί κάτι»

bet365

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ τόνισε πως ακόμη η Ενωση δεν έχει εξασφαλίσει την 2η θέση
Στο «+4» από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ και απέκτησε προβάδισμα για τη «μάχη» της 2ης θέσης. Ομως ο Σαμπανάτζοβιτς τόνισε στη NOVA μετά το 2-0 επί του ΟΦΗ πως ακόμη δεν έχει κριθεί κάτι.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τη δήλωση που έκανε ο πατέρας του, πως ο Ανέλ είναι καλύτερος από εκείνον: “Δεν ξέρω αν είμαι καλύτερος. Έχω δρόμο μπροστά μου, ελπίζω να φτάσω κάποτε το επίπεδο του”.
Για το ότι του δίνει χρόνο ο Καρέρα: “Είμαι ευγνώμων στον προπονητή. Το σημαντικό είναι η ομάδα να πηγαίνει καλά και εγώ θα συνεχίσω τη δουλειά”.
Πως είδε το ματς; “Δύσκολη νίκη. Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα. Τα πόδια ήταν βαριά σήμερα, όταν έχεις ματς Κυριακή Τετάρτη είναι φυσικό. Ήταν μια καλή νίκη η σημερινή”.
Για την μάχη της 2ης θέσης: “Είμαστε πιο κοντά, πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Το πλέον σημαντικό είναι το επόμενο με τον Παναθηναϊκό”.
Για το ότι είχε ευκαιρία να σκοράρει: “Δεν τα κατάφερα ελπίζω σύντομα να πετύχω το πρώτο μου γκολ”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα