Super League, η βαθμολογία των play off: Μεγάλο προβάδισμα για ΑΕΚ, στο +4 από ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Super League, η βαθμολογία των play off: Μεγάλο προβάδισμα για ΑΕΚ, στο +4 από ΠΑΟΚ!

bet365

Τρεις στροφές πριν από το φινάλε των play off, η ΑΕΚ φαίνεται ότι απέκτησε πλέον ξεκάθαρο προβάδισμα όσο αφορά το εισιτήριο της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η 7η αγωνιστική ήταν κομβική όσο αφορά την... μονομαχία της Ένωσης με τον περσινό νταμπλούχο. Αμφότεροι αγωνίζονταν στην έδρα τους, αλλά μόνο η ΑΕΚ γεύτηκε την χαρά της νίκης με το εύκολο 2-0 επί του ΟΦΗ. Μάλιστα η χαρά ήταν «διπλή» για την ομάδα του Καρέρα, αφού δέχτηκε και το... δωράκι του Παναθηναϊκού που έφυγε αλώβητος από την Τούμπα. Για ακόμη ένα παιχνίδι ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε, έμεινε στο 0-0 με τους «πράσινους» και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τον στόχο καθώς πλέον βρίσκεται στο -4 από την ΑΕΚ, ενώ απομένουν ακόμη τρεις αγωνιστικές, με την ομάδα του Φερέιρα να παίζει... κολλητά σε Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό και στο ΟΑΚΑ με τους «κιτρινόμαυρους».

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΑΓΩΝΕΣ

1. Ολυμπιακός 85
2. ΑΕΚ 65
3. ΠΑΟΚ 61
4. Παναθηναϊκός 52
5. Αρης 38
6. ΟΦΗ 36

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8Η)

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/7

ΟΦΗ - Αρης (21.30μμ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/7

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (20.00μμ)
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (21.45μμ)

Τα υπόλοιπα ματς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ

8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ
9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ
ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα