Μαρτίνες: «Πρέπει να προσέχουμε τους τραυματισμούς για να τελειώσει η χρονιά»

Gazzetta team
Μαρτίνες: «Πρέπει να προσέχουμε τους τραυματισμούς για να τελειώσει η χρονιά»

bet365

Ο Νίκο Μαρτίνες αναφέρθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού αλλά και στην προσπάθεια των παικτών του Άρη να αποφύγουν κάρτες και τραυματισμούς.

Ο Αργεντίνος μέσος του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports και αφού χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως… «η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας η οποία έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση», αναφέρθηκε στο παιχνίδι. «Είχαμε καλές στιγμές στο παιχνίδι και κρατήσαμε τη μπάλα αλλά τέτοιες ομάδες όταν έχουν την ευκαιρία σε τιμωρούν. Εμείς κρατάμε τα καλά διαστήματα που είχαμε στο παιχνίδι και το διασκεδάσαμε. Δεν θέλω να παρεξηγηθεί η λέξη διασκεδάσαμε. Θέλουμε να παίζουμε όλα τα παιχνίδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να παλεύουμε. Σίγουρα δεν μπορούμε να πηγαίνουμε με το πρωτόκολλο, πρέπει να προσέχουμε τους τραυματισμούς τις κάρτες και κλείσουμε την αγωνιστική χρονιά με τον καλύτερο τρόπο».

Ρωτήθηκε για τον τρόπο προσέγγισης των αγώνων. «Ίσως κάποιος να έχει επαναπαυτεί επειδή η ομάδα έχει πιάσει τους στόχους της αλλά εγώ θέλω να έχω πίεση και κίνητρο για να παίξω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα