Μπουτσικάρης: Συναντήθηκε με τον Γεραπετρίτη για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Gazzetta team
Μπουτσικάρης: Συναντήθηκε με τον Γεραπετρίτη για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

bet365

Ο πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη με σκοπό να του παρουσιάσει μια σειρά από προτάσεις για την αντιμετώπιση του Covid-19.

Με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Σκοπός της συνάντησης, όπως ανέφερε κατά τη τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας τη Δευτέρα, ήταν η θεσμική ενημέρωση του κ. Γεραπετρίτη για τις προτάσεις που έχει ήδη επεξεργαστεί η Super League για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19 στο ποδόσφαιρο, οι οποίες έχουν τεθεί υπόψη και της πολιτικής ηγεσίας του Αθλητισμού και έγινε συζήτηση σε θετικό κλίμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα