Κρίστινσον στο gazzetta.gr: «Τον καλύτερό μου εαυτό για τον Ολυμπιακό»

Κρίστινσον στο gazzetta.gr: «Τον καλύτερό μου εαυτό για τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Ισλανδός γκολκίπερ που θα συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» έδειξε αποφασισμένος να δικαιώσει όλους όσους τον εμπιστεύτηκαν και να κατακτήσει τρόπαια με τον Ολυμπιακό
Κάτοικος Πειραιά είναι από χθες (7/7) ο Ογκμουντορ Κρίστινσον, καθώς η ΑΕΛ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Ισλανδού γκολκίπερ στον Ολυμπιακό και αυτόματα εκείνος έκανε το… άλμα στην καριέρα του. Εμπειρος, διεθνής γαρ, ο 31χρονος πορτιέρε προέρχεται από δύο πολύ καλές σεζόν με τη «βυσσινί» φανέλα, ενώ ας μην ξεχνάμε πως είναι… απόφοιτος μίας σχολής ποδοσφαίρου που χαρακτηρίζεται από το… κρύο της αίμα.
Μορφωμένος, απόφοιτος νομικής άλλωστε από το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης, δείχνει απόλυτα μετρημένος και κυρίως αποφασισμένος να πετύχει στη νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του. «Νιώθω πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Είναι τιμή για εμένα που πάω στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος και μία μεγάλη ευρωπαϊκή. Με περιμένει πάρα πολύ σκληρή δουλειά. Θέλω να δείξω σε όλους τι μπορώ να πετύχω ως παίκτης. Παράλληλα νιώθω και ευγνώμων στη Λάρισα για τα δύο χρόνια που πέρασα εδώ και θέλω να ευχαριστήσω και τους μάνατζέρ μου», είπε αρχικά στο gazzetta.gr.
Ο Κρίστινσον θα έχει πλέον και την ευκαιρία να εμφανιστεί στην κορυφαία διασσυλογική διοργάνωση, το Champions League. «Αποτελούσε έναν προσωπικό στόχο. Οταν αποφάσισα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ήθελα να πάω σε μία μεγάλη ομάδα και να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα. Αλλά να σου πω κάτι. Τώρα ξεκινάει η σκληρή δουλειά. Τώρα είναι που πρέπει να δουλέψω σκληρότερα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Δουλεύω σκληρά, μου αρέσει η δουλειά και θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του, που είναι η κατάκτηση τροπαίων και να είμαστε στις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες».
Οσο για τον κόσμο, ο έμπειρος τερματοφύλακας ελπίζει να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα του «Γ. Καραϊσκάκης», αφού παραμένει «ανοικτό» πότε θα επιστρέψουν, λόγω του Covid 19, οι φίλαθλοι στα γήπεδα. «Ξέρω τι είναι να παίζεις στο Καραϊσκάκη. Το έχω δει στην τηλεόραση, το έχω βιώσει και με τη Λάρισα. Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα, δίνει στους παίκτες έξτρα ενέργεια και ανυπομονώ να το ζήσω. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε παίκτη».
Πάντως πριν βρεθεί στου Ρέντη, έχει μία... εκκρεμότητα. «Θέλω να τελειώσω καλά τις υποχρεώσεις μου στην ΑΕΛ. Απομένουν δύο ματς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα