«Στην Λεωφόρο γήπεδο Παναθηναϊκέ» και αντιδράσεις για Ακριτίδη!

«Στην Λεωφόρο γήπεδο Παναθηναϊκέ» και αντιδράσεις για Ακριτίδη!

Gazzetta team
«Στην Λεωφόρο γήπεδο Παναθηναϊκέ» και αντιδράσεις για Ακριτίδη!

bet365

Με συνθήματα στην γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ζήτησαν γήπεδο στην ιστορική έδρα ενώ εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην συμμετοχή του Χρόνο Ακριτίδη στο ψηφοδέλτιο.

Κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν για ακόμη μία φορά ξεκάθαρη την προτίμησή τους για γηπεδική λύση στην Λεωφόρο, στην ιστορική έδρα του «τριφυλλιού». «Εδώ είναι το σπίτι σου Παναθηναϊκέ» και «στην Λεωφόρο γήπεδο Παναθηναϊκέ» ήταν τα συνθήματα που ακούστηκαν ενώ υπήρχαν αντιδράσεις στην συμμετοχή του Χρόνη Ακριτίδη στο μοναδικό ψηφοδέλτιο, στο οποίο ηγείται ο Τάκης Μαλακατές.

Ο Ακριτίδης είναι υπεύθυνος της Διπλής Ανάπλασης στον δήμο Αθηναίων και υπήρξαν ερωτήσεις για το αν θα προασπίζει τα συμφέροντα του συλλόγου ή αν θα προωθεί την λύση του Βοτανικού. Ο ίδιος δεν ήταν στο «Απόστολος Νικολαϊδης» για να απαντήσει, κάτι που έκανε ο Μαλακατές, ξεκαθαρίζοντας πως «θα προασπίζει τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα