Κρίστινσον: «Περήφανος που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό, δεν το σκέφτηκα καθόλου»

Κρίστινσον: «Περήφανος που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό, δεν το σκέφτηκα καθόλου»

bet365

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον έκανε τις πρώτες δηλώσεις του για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας ωστόσο την συμβολή της Λάρισας στην καριέρα του. «Σεβόμενος την Λάρισα θα ολοκληρώσω την σεζόν στην ομάδα μου, τεράστια ομάδα ο Ολυμπιακός».

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον έπειτα από δύο σεζόν στη Λάρισα κάνει στα 32 του, το μεγάλο άλμα στην καριέρα του για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Ισλανδός διεθνής τερματοφύλακας θα μεταπηδήσει στους πρωταθλητές Ελλάδας μετά το πέρας της σεζόν με τους «ερυθρόλευκους» να προσφέρουν στην ομάδα του Κάμπου 400.000 ευρώ. Ο Κρίστινσον μιλώντας στην πατρίδα του δεν έκρυψε την χαρά του για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

«Είμαι πολύ περήφανος και ικανοποιημένος. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος με πολλούς οπαδούς.Τα πήγα πραγματικά καλά στη Λάρισα από το 2018 που υπέγραψα στον σύλλογο και υπήρχε ενδιαφέρον για μένα. Σκέφτηκα πως θα μπορούσα έπειτα από δύο χρόνια να πάρω ένα μικρό ρίσκο παίζοντας σε άλλη ομάδα και μόλις ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού δεν το σκέφτηκα.

Ήξερα πως ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν για μένα, είχα όμως επικεντρωθεί στους στόχους μου, με την Λάρισα. Τα πράγματα με τον κορονοϊό έχουν επιφέρει αλλαγές στο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να ολοκληρώσω την σεζόν στην Λάρισα και στη συνέχεια να ενταχθώ στον Ολυμπιακό. Στην παρούσα φάση θέλω να μείνω προσηλωμένος στη Λάρισα. Άλλωστε έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία μου και είναι κάτι που πρέπει να σεβαστώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα