Άρης: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ερωτηματικό ο Φετφατζίδης

Άρης: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ερωτηματικό ο Φετφατζίδης

Άρης: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ερωτηματικό ο Φετφατζίδης

bet365

Ο Γιάννης Φετφατζίδης προβλέπεται να είναι στην αποστολή του Άρη ενόψει του αυριανού αγώνα (8/7, 19:15) με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» δίχως όμως να είναι σίγουρη και η παρουσία του στην 11αδα.

Λόγω του ταξιδιού του στα Εμιράτα και του σεναρίου μεταγραφής του στην Αλ Αΐν, ο Γιάννης Φετφατζίδης απείχε από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας για διάστημα τουλάχιστον μίας εβδομάδας. Το συγκεκριμένο γεγονός βάζει σε σκέψεις τον Μίκαελ Ένινγκ αναφορικά με την παρουσία του στο βασικό σχήμα και το πιθανότερο είναι να μην ξεκινήσει στο παιχνίδι. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Με την πρωινή προπόνηση, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (08/07, 19:15), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής (Play Off) του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας έχει καλέσει όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται αύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα