Αλ Άιν: Αντι-Φετφατζίδης ο Γουίλσον Εντουάρντο που ήθελαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

Αλ Άιν: Αντι-Φετφατζίδης ο Γουίλσον Εντουάρντο που ήθελαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

Αλ Άιν: Αντι-Φετφατζίδης ο Γουίλσον Εντουάρντο που ήθελαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

bet365

Μετά την αρνητική τροπή που πήρε η μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη, η Αλ Άιν έκλεισε και μάλιστα ως ελεύθερο τον Γουίλσον Εντουάρντο που είχε ακουστεί για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Ο Γιάννης Φετφατζίδης έφτασε μέχρι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Αλ Άιν.

Αντ' αυτού η ομάδα από το Άμπου Ντάμπι τροποποίησε τους όρους της συνεργασίας ζητώντας από τους ανθρώπους του Άρη να δεχθούν την καταβολή του ποσού που αντιστοιχούσε στη μεταγραφή σε δόσεις, ενώ τα οικονομικά δεδομένα που αφορούσαν στον «Φέτφα» είχαν διαφοροποιηθεί.

Όπως ο αποκάλυψε το gazzetta.gr, ο Άρης έδωσε διορία 24 ωρών στην Άλ Άιν να τηρήσει τα συμφωνηθέντα με τον γενικό διευθυντή του αραβικού συλλόγου Ματζέντ Αλ Αουαίς να δηλώνει στο gazzetta.gr πως η ομάδα του εξέταζε και άλλες λύσεις.

Όπως αποδείχθηκε η Αλ Άιν αντί για τον Φετφατζίδη προτίμησε τον εξτρέμ της Μπράγκα, Γουίλσον Εντουάρντο, ο οποίος αποτελεί προσωπικό επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού, Πέδρο Εμανουέλ.

Ο 29χρονος Αγκολέζος άσος έμεινε ελεύθερος, κάτι που ασφαλώς αποτελεί μπόνους για την Αλ Άιν, καθώς εξοικονομεί ένα σημαντικό ποσό ενώ προσθέτει στο δυναμικό της έναν ιδιαίτερα ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Ο Εντουάρντο στην τρέχουσα σεζόν σε 18 ματς για το πορτογαλικό πρωτάθλημα πέτυχε 3 γκολ, ενώ συνολικά στην καριέρα του στην Μπράγκα σε 154 ματς σκοράρε 46 τέρματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα