Φερέιρα: «Το μέλλον των νεαρών είναι δικό τους, αλλά χρειάζεται υπομονή» (vid)

Φερέιρα: «Το μέλλον των νεαρών είναι δικό τους, αλλά χρειάζεται υπομονή» (vid)

Gazzetta team
Φερέιρα: «Το μέλλον των νεαρών είναι δικό τους, αλλά χρειάζεται υπομονή» (vid)

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να καταλάβει τη 2η θέση στα πλέι οφ και στο μέλλον των νεαρών ποδοσφαιριστών από την ακαδημία του συλλόγου.

Ο Αμπέλ Φερέιρα με δηλώσεις του στο PAOK TV στάθηκε στη συνέχεια της προσπάθειας των «ασπρόμαυρων» στα playoffs και στο «νέο αίμα» που έρχεται από τις ακαδημίες και δίνει ενέργεια στην ομάδα.

Πιο αναλυτικά ο Πορτογάλος τεχνικός είπε:

«Το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που έχουμε στην διάθεσή μας. Η αλήθεια είναι ότι πολλά προβλήματα ήταν αναπάντεχα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να ματώνουμε αυτή τη φανέλα μέχρι το τέλος.

Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος δεν πρόκειται να παρατήσουμε καμία μάχη, έχουμε μείνει με λίγες επιλογές, αλλά προσπαθούμε να βγάλουμε κάτι θετικό από όλη αυτή την κατάσταση. Προσπαθούμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ακαδημία.

Η αλήθεια είναι ότι οι νεαροί έχουν δώσει ενέργεια στην ομάδα. Το μέλλον είναι στο να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε ποδοσφαιριστές από την ακαδημία, θα χρειαστεί υπομονή και θα πρέπει να χαμηλώσουμε τις προσδοκίες για αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Το μέλλον είναι δικό τους.

Δεν εννοώ ότι δεν θα πάμε για τίτλους, σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει αυτό, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που κυνηγάει τίτλους και θα το κάνει μέχρι το τέλος. Σίγουρα οι παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοσή μας είναι διάφοροι. Μετά την καραντίνα δυσκολευτήκαμε αρκετά σε πνευματικό επίπεδο και πρέπει να αποδεχθούμε ότι δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Αυτό που έχω να πω είναι ότι από τον Ιανουάριο αυτό που έχουμε περάσει είναι πολύ σκληρό, έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα τα παρατήσουμε. Είναι αδύνατον να αφήσουμε στην άκρη τα προβλήματα, επηρεάζουν την ομάδα και αυτή η σεζόν είναι ένα μάθημα για όλους.

Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέχρι το τέλος για να πετύχουμε τον στόχο της κατάληψης της δεύτερης θέσης. Εμείς αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε είναι να μπούμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και καταφέραμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ.

Ο αντίπαλος κατάφερε να κερδίσει την μάχη στο κέντρο και το πληρώσαμε με δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε τις αλλαγές και δώσαμε φρεσκάδα στην ομάδα, κυνηγήσαμε μέχρι το τέλος το γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα