Σεμέδο: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα, θέλω κι άλλους τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Σεμέδο: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα, θέλω κι άλλους τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Σεμέδο: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα, θέλω κι άλλους τίτλους με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού μίλησε για την κατάκτηση του τίτλου και για το μέλλον του.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μιλώντας στη NOVA πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τόνισε πως ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ενώ για το μέλλον του τόνισε πως είναι χαρούμενος στους ερυθρόλευκους και πως θέλει να κατακτήσει κι άλλους τίτλους με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σεμέδο:

Για το ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα: «Είναι ομαδική δουλειά, δεν οφείλεται μόνο στην άμυνά μας. Γενικά σαν σύνολο έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά και είμαστε υπερήφανοι για αυτό»

Για την κατάκτηση του τίτλου: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς αυτή τη χρονιά. Ήταν δύσκολη χρονιά, με δύσκολους αντιπάλους, όπως αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα κι έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος».

Για το αν θεωρεί πως είναι δικαίωση για τον ίδιο και τον προπονητή του: «Όλοι δουλέψαμε πάρα πολύ για αυτό. Όταν έρχεται μια τόσο μεγάλη επιτυχία δεν χρειάζεται να επιλέγουμε ποιοι δικαιώθηκαν. Όλοι μαζί έχουμε δουλέψει. Πρέπει να συνεχίσουμε κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια και μετά το Κύπελλο και το Europa League».

Για το πού αφιερώνει τον τίτλο: «Στην οικογένειά μου που πάντα με υποστηρίζει. Στη δεύτερη οικογένειά μου, που είναι ο Ολυμπιακός, για τη στήριξη που μου έχει δείξει από τη μέρα που ήρθα και φυσικά σε όλο τον κόσμο που βρίσκεται δίπλα μας και μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι».

Για τα… μπουγελώματα μετά την κατάκτηση του τίτλου: «Παίζαμε με νερά γιατί δεν είχαμε ακόμα τις σαμπάνιες. Στόχο είχα όποιον έβλεπα μπροστά μου, είτε τον προπονητή, είτε οποιονδήποτε άλλον, όποιον έβλεπα, τον έβρεχα».

Για τα δημοσιεύματα που υπάρχουν σχετικά με το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να μιλάμε για το μέλλον. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, βρίσκομαι εδώ, είμαι πολύς συγκεντρωμένος γιατί θέλω να κερδίσω κι άλλους τίτλους. Θέλω να συνεχίσω να βοηθάω αυτή την ομάδα».

Για την αποβολή του στο ματς με τη Γουλβς: «Δεν έχει σημασία. Εκείνη τη στιγμή, αν δεν έκανα το φάουλ θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί γκολ. Είναι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις σε δευτερόλεπτα μέσα στον αγώνα. Σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι δεν έχει σημασία αν θα παίξει ο Σεμέδο ή αν θα παίξει ο Ελ Αραμπί. Σημασία έχει το σύνολο. Όποιος βρεθεί μέσα στο γήπεδο εκείνη την μέρα να δώσει όλο του τον εαυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα