Φετφατζίδης: Στον αέρα η μεταγραφή του στην Αλ Αΐν

Φετφατζίδης: Στον αέρα η μεταγραφή του στην Αλ Αΐν

Φετφατζίδης: Στον αέρα η μεταγραφή του στην Αλ Αΐν

bet365

Η Αλ Αΐν άλλαξε τους όρους καταβολής των 1.7 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του Γιάννη Φετφατζίδη κι έτσι η μεταγραφή του έμπειρου επιθετικού βρίσκεται στον αέρα!

Σήμερα (5/7) επρόκειτο να επικυρωθεί η μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν αντί του ποσού των 1.7 εκατομμυρίων ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένων των συμφωνηθέντων μπόνους). Για την ακρίβεια, η ομάδα από το Άμπου Ντάμπι περίμενε την επιστροφή μέλους της βασιλικής οικογένειας αλλά και βασικού χρηματοδότη της ομάδας ούτως ώστε να υπογράψει το συμφωνητικό και παράλληλα τους όρους καταβολής των χρημάτων.

Ευθύς εξαρχής, η ΠΑΕ Άρης είχε ξεκαθαρίσει ότι τα 1.7 εκατομμύρια ευρώ θα έπρεπε να καταβληθούν με την υπογραφή των συμβολαίων. Σε αυτό μάλιστα είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές.

Ωστόσο, στις σημερινές (5/7) επαφές μεταξύ των ανθρώπων του Άρη με τους επιτελείς της Αλ Αΐν, οι τελευταίοι άλλαξαν τους όρους καταβολής των χρημάτων.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι το ποσό που έδιναν ως προκαταβολή ήταν αρκετά μικρό σε σχέση με το συνολικό κόστος της μεταγραφής και πλέον το deal είναι στον αέρα. Κι αυτό διότι ο Άρης επιμένει να τηρηθεί η αρχική συμφωνία καθώς στο τελευταίο διάστημα παρατηρείται καθυστέρηση πληρωμών από ομάδες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Γίνεται αντιληπτό ότι οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες καθώς οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν σκοπό να υποχωρήσουν, επιμένουν για την καταβολή του συνόλου του ποσού που συμφωνήθηκε και μένει να φανεί αν η Αλ Αΐν θα τηρήσει την αρχική συμφωνία

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα