Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς προορίζει για βασικούς τους Γκασπάρ, Καφού, Φορτούνη και Χασάν

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς προορίζει για βασικούς τους Γκασπάρ, Καφού, Φορτούνη και Χασάν

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να έχει βασικό αριστερό μπακ τον Γκασπάρ και ενδεχομένως βασικούς τους Φορτούνη, Καφού και Χασάν στο ματς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Ένα πιθανό σχήμα για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό είναι με Σα κίπερ, Ομάρ δεξί μπακ και Γκασπάρ αριστερά, Σεμέδο και Μπα κέντρο άμυνας, άξονας με Καμαρά, Καφού και έναν εκ των Μπουχαλάκη / Γκιγιέρμε, άκρα με Μασούρα και Φορτούνη και μπροστά τον Χασάν.
Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μαρτίνς θυμίζουμε είναι η εξής: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Ξενιτίδης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα