Ατρόμητος: Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τους Μπαένα και Γαρουφαλιά

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τους Μπαένα και Γαρουφαλιά

Gazzetta team
Ατρόμητος: Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τους Μπαένα και Γαρουφαλιά

bet365

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τους Μπαένα, Γαρουφαλιά οι οποίοι πήραν σειρά μετά τον Μάντσον που ανακοινώθηκε την Παρασκευή.

Τέλος και τυπικά από τον Ατρόμητο οι Γαρουφαλιάς, Μπαένα με τα συμβόλαιά τους να ολοκληρώνονται και η ΠΑΕ Ατρόμητος να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας μαζί τους, μία μέρα μετά την ανακοίνωση του τέλους με τον Μάντσον.

Επίσης, η ΠΑΕ ενημέρωσε πως όλη η ομάδα βγήκε αρνητική σε κορονοϊό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Raul Baena και Ηρακλή Γαρουφαλιά ανακοινώνει η ΠΑΕ Ατρόμητο.

Ο Ισπανός μέσος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ατρομήτου 19 φορές σε Super League και κύπελλο Ελλάδας και το συμβόλαιο που είχε υπογράψει στην αρχή της σεζόν ολοκληρώθηκε.

Ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς σε δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα είχε 15 συμμετοχές σε Super League, κύπελλο και προκριματικά Europa League και αποδεσμεύθηκε πριν την λήξη του συμβολαίου του που απόπνεε το επόμενο καλοκαίρι.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε και στους δυο ποδοσφαιριστές ότι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας τους.

Αρνητική η ομάδα στον COVID-19

Αρνητικά ήταν τα τεστ μοριακού ελέγχου κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκαν την Πέμπτη (2/7) οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ Ατρόμητος. Αυτό ήταν το 7ο κατα σειρά τεστ και πραγματοποιήθηκε, ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική των play out».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα