ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα στους υποψήφιους για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα στους υποψήφιους για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα στους υποψήφιους για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

bet365

Με τον Κροάτη Ίβιτσα Όλιτς να είναι το φαβορί, οι Κροάτες ασχολούνται στα ρεπορτάζ τους με τους υποψήφιους για τον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και δεν λείπει και το όνομα του Άμπελ Φερέιρα.
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνεχίζει να είναι σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή, καθώς σύντομα θα λυθεί η συνεργασία με τον Βίκτορ Γκοντσαρένκο. Μετά τα ρωσικά δημοσιεύματα ήρθε η σειρά των Κροατών να αναφέρουν το όνομα του Αμπέλ Φερέιρα ανάμεσα στους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της Μοσχοβίτικης ομάδας. Σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα «24sata», ως βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της ΤΣΣΚΑ λογίζεται ο Ίβιτσα Όλιτς με τους ανθρώπους της ομάδας από την Μόσχα να έχουν στην λίστα τους και το όνομα του νυν τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα