Ίβιτς: «Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ, δεν κρίνω ποτέ συναδέλφους»

Gazzetta team
Ίβιτς: «Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ, δεν κρίνω ποτέ συναδέλφους»

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς σχολίασε τα σενάρια που τον συνδέουν με τον ΠΑΟΚ, ενώ πρόσθεσε πως ποτέ δεν κρίνει συναδέλφους του.

Στην εκπομπή «Τελευταία σελίδα» της ΕΡΑΣΠΟΡ και τον Δημήτρη Μαλισιώβα φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Μακάμπι Τελ α Αβίβ, Βλάνταν Ίβιτς.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ, δεν σχολιάζω τον Φερέιρα γιατί δεν κρίνω ποτέ συναδέλφους. Αγαπώ τη Παρτιζάν. Είμαι επαγγελματίας προπονητής και δεν ξέρω που θα με βρει η επόμενη μέρα. Σε λίγες μέρες θα συζυτήσω με τη Μακάμπι. Ωραίο σαν σχέδιο να εργαστώ σε ομάδα με Τεχνικό Διευθυντή τον Ίλια, αλλά ανεφάρμοστο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Σερβοέλληνας κόουτς ,μετά το κύπελλο Ελλάδος που κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ το 2017 στο Βόλο, κατακτά αυτές τις μέρες δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα με την ομάδα του λαού, με αποτέλεσμα να πλέει σε πελάγη ευτυχίας ,αφού η Μακάμπι μέχρι την έλευσή του ήταν για 3 χρόνια μακριά από τίτλους. Ο Ίβιτς μιλώντας στην εκπομπή τοποθετήθηκε για τα σενάρια που τον φέρνουν ξανά στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ,πως δεν μπορεί να σχολιάσει σενάρια τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή, συμπληρώνοντας πως δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες.

Ξεκαθάρισε πάντως, πως είναι επαγγελματίας προπονητής με αποτέλεσμα ούτε αυτός ούτε κανείς άλλος δεν γνωρίζει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο γεννημένος στο Ζρένιανιν της Σερβίας προπονητής έστειλε τους χαιρετισμούς του στους φίλους του Δικέφαλου στη Θεσσαλονίκη τονίζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη του στην ομάδα ,αφού ο ΠΑΟΚ του δωσε την ευκαιρία να τον υπηρετήσει για τέσσερα χρόνια (245 χρ. στην Κ20 και 1,5 στη ανδρική ομάδα) ευχόμενος επίτευξη των φετινών στόχων του ,ξεκαθαρίζοντας προς όλους πως, αν όταν τον ρωτούν τι ομάδα είναι απαντά, Παρτιζάν καθώς εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Ο δις πρωταθλητής με την Μακάμπι , δεν ξέχασε να μιλήσει με κολακευτικά σχόλια και για την ΑΕΚ θυμίζοντας ,πως πέρασε όμορφα 2,5 χρόνια στην Ένωση. Ο 43χρονος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ μιλώντας για τη φετινής σεζόν, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως καλύτερη φετινή ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, το οποίο θεωρεί καλύτερο από το πρωτάθλημα του Ισραήλ. Εξήγησε δε, πως το πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο να το κατακτάς σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου ,ενώ επεσήμανε τη δύσκολη θέση που βρέθηκε αναλαμβάνοντας πέρσι τη Μακάμπι ,αφού λόγω του FFP δεν μπορούσε να αποκτήσει ελεύθερους παίκτες .

Αποκάλυψε τον τρόπο επαφής με τον ιδιοκτήτη τον οποίο έχει δει δια ζώσης ελάχιστες φορές ,αφού ο ιδιοκτήτης διαμένει στο Καναδά και δεν εμπλέκεται στα πόδια τους. Τέλος ο Ίβιτς διαβεβαίωσε, πως δεν επηρεάζεται από τον μεγαλύτερο αδελφό του ,Ίλια ενώ στην υποθετική ερώτηση, αν επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί του το απέκλεισε κατηγορηματικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα