Διαμαντόπουλος: «Να σταθούμε αξιοπρεπώς για την ομάδα και τον κόσμο της»

Gazzetta team
Διαμαντόπουλος: «Να σταθούμε αξιοπρεπώς για την ομάδα και τον κόσμο της»

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στο ΟΑΚΑ και στην ανάγκη μιας αξιοπρεπούς παρουσίας.
Ο έμπειρος επιθετικός του Άρη επέστρεψε στη δράση έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο και μιλώντας στα κανάλια Novasports σημείωσε ότι… «θεωρώ ότι κάναμε αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν απειλητικοί, ειδικά με την εκτέλεση φάουλ του Γκάμα θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε προσπαθήσαμε να πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο την περιοχή του Παναθηναϊκού για να ισοφαρίσουμε, εμείς ανοιχτήκαμε και φάγαμε το δεύτερο γκολ από κόρνερ και μετά από δική μας αδράνεια. Από εδώ και πέρα και ανεξαρτήτως των δυσκολιών πρέπει να σταθούμε αξιοπρεπώς. Το αξίζει η ομάδα και ο κόσμος της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα