ΠΑΟΚ: Επιμένει στο 4-3-3 ο Φερέιρα με Εσίτι, Καντουρί και Μαουρίσιο (vid)

ΠΑΟΚ: Επιμένει στο 4-3-3 ο Φερέιρα με Εσίτι, Καντουρί και Μαουρίσιο (vid)

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ κατεβάζει την ομάδα του με το 4-3-3 στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» για τη 2η θέση στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Πασχαλάκης είναι κάτω από τα δοκάρια, με τη γνωστή τετράδα της άμυνας μπροστά του, αποτελούμενη από τους Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον και Γιαννούλη.

Στη μεσαία γραμμή ο Εσίτι για ακόμη ένα παιχνίδι θα έχει το ρόλο του αμυντικού χαφ, με τους Ελ Καντουρί και Μαουρίσιο ως οχτάρια στο 4-3-3 που επέλεξε ξανά ο Αμπέλ Φερέιρα.

Φανέλα βασικού πήρε και πάλι ο νεαρός Τζόλης, όπως και ο Στοχ, με τον Σφιντέρσκι που σκόραρε στο ματς με τον Άρη να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τους «ασπρόμαυρους» είναι οι: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Λάμπρου και Άκπομ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα