«Πυρετός» επαφών στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, πιέσεις σε Δημήτρη Μπαλτάκο!

«Πυρετός» επαφών στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, πιέσεις σε Δημήτρη Μπαλτάκο!

Νίκος Αθανασίου
«Πυρετός» επαφών στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, πιέσεις σε Δημήτρη Μπαλτάκο!

bet365

Τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού προσπαθούν να βρουν την διάδοχη κατάσταση μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν επαφές με τον Δημήτρη Μπαλτάκο, ώστε να πειστεί και να ηγηθεί στην επόμενη ημέρα.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κανονικότητα την τελευταία διετία με την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ηγεσία του συλλόγου. Τα τμήματα ήταν ανταγωνιστικά, τα χρέη μειώθηκαν και διακανονίστηκαν σε πολύ σημαντικό βαθμό, ωστόσο, το αύριο είναι αβέβαιο!

Η απόφασή του Γιαννακόπουλου μετά την ΚΑΕ, να αποχωρήσει και από την «μάνα του λόχου» έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο διοικητικό κενό, για το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει καμία προοπτική, δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση παρά τα δεκάδες σενάρια που έχουν «κυκλοφορήσει» το τελευταίο διάστημα.

Στην Γ.Σ της Δευτέρας όπου δεν υπήρχε απαρτία και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Ιουλίου, ήταν προγραμματισμένες και οι εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. Στον «Τάφο του Ινδού» κατά την διάρκεια της διαδικασίας δεν εμφανίστηκε κανένα ψηφοδέλτιο και μέχρι και σήμερα δεν έχει προκύψει το παραμικρό. Τα μέλη του Α.Ο έχουν συνεχείς επαφές για να βρεθεί ένα σχήμα να ηγηθεί του συλλόγου και να μην οδηγηθεί το «τριφύλλι» σε διοίκηση πρωτοδικείου σε μία εποχή όπου αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις συζητήσεις για το θέμα της Διπλής Ανάπλασης!

Οι συζητήσεις με αρκετά πρόσωπα συνεχίζονται και ένας από τους ανθρώπους που δέχονται πιέσεις από τον οργανισμό του Παναθηναϊκού είναι και ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Μπαλτάκος. Ο Μπαλτάκος στις μέχρι τώρα επαφές δεν δείχνει ιδιαίτερα «ζεστός» να επιστρέψει, ωστόσο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο. Ο νεαρότερος πρόεδρος στην ιστορία του Παναθηναϊκού(ήταν μόλις 29 όταν ανέλαβε το 2016) σε ανύποπτο χρόνο έχει κάνει γνωστή την θέση του για το γηπεδικό, με τις απόψεις του να ταυτίζονται με την κοινή Παναθηναϊκή λογική. Ποιες είναι αυτές;

Σε πρώτη φάση. να ανακατασκευαστεί η Λεωφόρος με τα χρήματα από το κονδύλι της Περιφέρειας, το οποίο έχουν εγκριθεί εδώ και χρόνια και να παραμείνει ο Παναθηναϊκός στην φυσική του έδρα μέχρι να προκύψουν απτές εξελίξεις με το πρότζεκτ του Βοτανικού και συγκεκριμένες ανακοινώσεις από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Σε δεύτερη φάση, να προχωρήσει η Διπλή Ανάπλαση μόνο αν ο Παναθηναϊκός πάρει στον Βοτανικό γήπεδα σε όλα τα αθλήματα κάτω από συμφέρουσες συνθήκες(ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ερασιτέχνη) και να παραχωρηθεί, να γκρεμιστεί η Λεωφόρος μόνο όταν είναι έτοιμα και προς παράδοση τα γήπεδα στον Βοτανικό!

Όπως και να'χει, ότι και αν συμβεί στο τέλος της ημέρας στον Ερασιτέχνη, ο Παναθηναϊκός ως οργανισμός θα πρέπει-επιτέλους- να είναι ενωμένος σε όλα τα επίπεδα, να συσπειρωθεί και να είναι μία «γροθιά», ώστε να διασφαλίσει τα συμφέροντα του συλλόγου σε ένα ζήτημα ζωτικής σημασίας, όπως είναι αυτό του γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα