Αστέρας Τρίπολης: Αυτοί που επέστρεψαν, αυτοί που χαιρέτησαν κι αυτοί που περιμένουν μια ευκαιρία!

Αστέρας Τρίπολης: Αυτοί που επέστρεψαν, αυτοί που χαιρέτησαν κι αυτοί που περιμένουν μια ευκαιρία!

bet365

Με τους παίκτες που χαιρέτησαν, επειδή έληξε το συμβόλαιό τους αλλά και με... επιστροφές συνεχίζονται οι προπονήσεις του Αστέρα.

Στον Αστέρα Τρίπολης έχουν στόχο την πρώτη θέση στα play out! Το γεγονός ότι η ομάδα προχωράει σε ευκαιρίες παικτών που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεχάσει ότι θέλουν να είναι στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος.

Ο Ράσταβατς, από σήμερα (1η Ιουλίου), προπονεί την ομάδα του χωρίς τους Μαρκ Φερνάντεθ, Άνχελ, Βλάχο, Ντέλετιτς (έληξε ο δανεισμός του από την ΑΕΚ), Ματρικάρντι, Μιχαήλ (θα συνεχίσει στην Κύπρο) και Χαουρέγκι.

Ο Σέρβος κόουτς αναμφισβήτητα θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες από την Κ19, που προπονούνται με την πρώτη ομάδα (το έκανε και με Αλάγκμπε - Αλί Μπαμπά στο Αγρίνιο), ενώ αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί και με άλλες περιπτώσεις.

Ήδη έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στα play out, οι Μπέλοκ, Δουβίκας, Αντζουλάς, Τζίμας, Αλάγκμπε, Αλί Μπαμπά. Επίσης, στο «Κολοκοτρώνης» επέστρεψαν οι Τερεζίου - Αλμπάνης (είχα δοθεί δανεικοί στην ΑΕ Καραϊσκάκης), αλλά κι ο Γιάννης Μπαστιάνος που έπαιξε σε Απόλλωνα Σμύρνης και Λεβαδειακό. Κι οι τρεις δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν μια θέση στο νέο ρόστερ της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα