Με 15 ποδοσφαιριστές κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Άρης!

Κώστας Τόπας
Με 15 ποδοσφαιριστές κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Άρης!

bet365

Με 15αδα, ταξιδεύει αυθημερόν ο Αρης, για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ (19:15) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Play Off.

Ο Μίχαελ Ένινγκ, για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 19:15 στο ΟΑΚΑ, ανακοίνωσε πως θα έχει στη διάθεσή του, μόλις 15 ποδοσφαιριστές και έτσι η αποστολή δεν θα είναι καν 20μελής. Κι αυτό διότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Αρη είναι αρκετά.

Ο Γιώργος Δεληζήσης δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, καθώς είναι τιμωρημένος, ο Ούγκο Σόουζα ταλαιπωρείται από τραυματισμό ενώ από το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ έχουν αποχωρήσει οι Βέλεθ, Φετφατζίδης, Ιντέγε, Λάρσον, Ντιγκινί, Μπα και Ντουρμισάι.

Ετσι, ο Γερμανός τεχνικός στην αποστολή συμπεριέλαβε 15 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: Κουέστα, Έμαν, Ροζ, Μπρούνο Γκάμα, Λούκας Σάσα, Ματίγια, Κόρχουτ, Μανσίνι, Μαρτίνες, Σούντγκρεν, Ντουάρτε, Διαμαντόπουλος, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα