Βέλεθ: «Ανακάλυψα την έννοια της λέξης ΟΜΑΔΑ»

Βέλεθ: «Ανακάλυψα την έννοια της λέξης ΟΜΑΔΑ»

Gazzetta team
Βέλεθ: «Ανακάλυψα την έννοια της λέξης ΟΜΑΔΑ»

bet365

Με μήνυμά του στα social media, ο Φραν Βέλεθ αποχαιρέτησε τον Άρη και τον ευχαρίστησε για όλα όσα έζησε στην τελευταία διετία.

Από αύριο (1/7) ενεργοποιείται το συμβόλαιο του Ισπανού κεντρικού αμυντικού στον Παναθηναϊκό και στο μήνυμα που έστειλε στον Άρη μέσω του λογαριασμού του στα social media αποχαιρέτησε και τους φίλους της ομάδας. «Σήμερα είναι η μέρα για να πω αντίο στον Άρη. Μετά από δύο χρόνια έφτασε η στιγμή να πω αντίο σε μια από τις ομάδες που η οικογένειά μου ήταν η πιο χαρούμενη. Ειλικρινά, μόνο λόγια ευχαρίστησης έχω να πω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας συνόδευσαν σε αυτό το ταξίδι.

Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω το κλαμπ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και για το προνόμιο που μου έδωσε να φορέσω μια από τις πιο ιστορικές φανέλες στην Super League. Για μένα ήταν περηφάνια να εκπροσωπώ και να ηγούμαι αυτής της ομάδας. Δεύτερον, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου αυτά τα δύο χρόνια και να ανακαλύψω την πραγματική έννοια της λέξης ΟΜΑΔΑ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα