ΑΕΛ: Χωρίς Μόρα στο υπόλοιπο των play out

ΑΕΛ: Χωρίς Μόρα στο υπόλοιπο των play out

Gazzetta team
ΑΕΛ: Χωρίς Μόρα στο υπόλοιπο των play out

bet365

Ο έμπειρος στόπερ δεν επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους «βυσσινί», αν και αυτό δεν «μεταφράζεται» σε οριστική του αποχώρηση από την ομάδα
Χωρίς τον Βαγγέλη Μόρα θα ολοκληρώσει η ΑΕΛ τις φετινές της υποχρεώσεις, καθώς ο 39χρονος κεντρικός αμυντικός μένει σήμερα (30/6) ελεύθερος από τους «βυσσινί» και δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του για τον έξτρα χρόνο που διαρκούν τα play out. Ομως αυτό δεν «μεταφράζεται» και σε οριστική του αποχώρηση από τους «βυσσινί», αφού το τρέχων διάστημα είναι τραυματίας (υπέστη θλάση στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης) και ούτως ή άλλως δύσκολα θα προλάβαινε κάποιο ματς.
Από καιρό έχει πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να πάρει πόστο στην ομάδα που ανδρώθηκε, εάν και εφόσον αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στο επόμενο διάστημα.
Παρελθόν από τη Λάρισα αποτελούν και οι Νίκος Γκόλιας, Παναγιώτης Μπάλας που επίσης εκπνέουν τα συμβόλαιά τους και από καιρό βρίσκονταν εκτός πλάνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα