Παπανικολάου: Ο αθόρυβος... εργάτης του Πανιωνίου

Παπανικολάου: Ο αθόρυβος... εργάτης του Πανιωνίου

bet365

Ο Πανιώνιος παλεύει για την παραμονή του στη Super League με τον ρούκι, Γιάννη Παπανικολάου να ανεβάζει στροφές συμβάλλοντας με την σειρά του στις τελευταίες επιτυχίες.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην αγωνιστική ανάκαμψη του Πανιωνίου στα πλέι άουτ είναι και ο Γιάννης Παπανικολάου.

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας δικαιολογημένα πέφτουν κυρίως στον Σωτήρη Τσιλούλη, αλλά και στους Εμμανουηλίδη, Κότνικ, Σαραμαντά Λυμπεράκη, όμως την ίδια στιγμή οι εμφανίσεις του ρούκι των «κυανέρυθρων» δεν περνούν απαρατήρητες.

Ο Παπανικολάου μπορεί να αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος, ωστόσο ο Λεωνίδας Βόκολος τον χρησιμοποιεί ως αμυντικό μέσο δίπλα στον Κόρμπο σε μια θέση όπου ο 21χρονο χαφ ανταποκρίνεται πλήρως.

Ο πρώην παίκτης του Πλατανιά από την πρώτη του χρονιά στον Πανιώνιο αποδεικνύει πως μπορεί να προσφέρει βάζοντας το δικό του λιθαράκι στη μάχη που δίνει η ομάδα της Νέας Σμύρνης για παραμονή στην Super League. Καλές μεταβιβάσεις, ταχύτητα και σωστές τοποθετήσεις στο ανασταλτικό κομμάτι συνθέτουν το αγωνιστικό προφίλ του Παπανικολάου, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην ενδεκάδα των «κυανέρυθρων».

Ο Πανιώνιος θυμίζει και πάλι ομάδα καταβάλλοντας απέλπιδα προσπάθεια για να κρατηθεί στην Super League. Με 10 βαθμούς σε τέσσερα ματς και με την ψυχολογία στα ύψη μπορεί να ελπίζει πως θα τα καταφέρει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα