Κούγιας: «Πρόστιμο 50.000 ευρώ σε όσους έπαιξαν με τον Ατρόμητο»

Gazzetta team
Κούγιας: «Πρόστιμο 50.000 ευρώ σε όσους έπαιξαν με τον Ατρόμητο»

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε δήλωση με την οποία ενημερώνει πως όσοι έπαιξαν στο ματς με τον Ατρόμητο θα πληρώσουν 50.000 ευρώ πρόστιμο!

Πυρ και μανία είναι ο Αλέξης Κούγιας με αρκετούς παίκτες του και μάλιστα ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ έκανε γνωστό πως όσοι έπαιξαν στο ματς με τον Ατρόμητο θα τιμωρηθούν με 50.000 ευρώ πρόστιμο!

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Όλοι όσοι έπαιξαν στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο τιμωρούνται με πρόστιμο 50.000€. Ως γνωστό ήδη όσοι αγωνίσθηκαν και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό έχουν τιμωρηθεί με το ίδιο πρόστιμο. Τα επόμενα τρία παιχνίδια με Πανιώνιο, Λαμία και Ξάνθη θα αποτελέσουν κριτήριο για την παραμονή αρκετών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της επόμενης σεζόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα