Ξηροφώτος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Ξηροφώτος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

bet365

Για δίκαιο αποτέλεσμα έκανε λόγο ο τεχνικός του Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος, μιλώντας για το 0-0 της ομάδας του κόντρα στην Λαμία στο Πανθεσσαλικό.

Βόλος και Λαμία δεν κατάφεραν να σκοράρουν με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο μεταξύ τους ματς. Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Στέφανος Ξηροφώτος ανέφερε πως ήταν δίκαιο, τονίζοντας συγκεκριμένα στην κάμερα της NOVA: «Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Το σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρας μας, το μηδέν στην άμυνα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια εικόνα.

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, είχαμε μια πίκρα από την ήττα στην Λάρισα, αλλά είμαι ευχαριστημένος γενικά. Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο, μια συγκεκριμένη διαδικασία και έχει να κάνει με την νοοτροπία της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα