Πανιώνιος: Εξασφάλισε ενημερότητες, συνεχίζουν όλοι οι «ελεύθεροι»

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Εξασφάλισε ενημερότητες, συνεχίζουν όλοι οι «ελεύθεροι»

bet365

Ο Πανιώνιος εξασφάλισε κανονικά ενημερότητες κάτι που σημαίνει πως συνεχίζουν κανονικά και οι ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαια τους έληγαν στις 30 Ιουνίου.

Ο Πανιώνιος ήταν μία από τις ομάδες που θα είχε τεράστιο θέμα στα τρία τελευταία ματς των play out. Και αυτό γιατί μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα κινδύνευε να μείνει μισός για τον Ιούλιο, αφού πολλοί ποδοσφαιριστές θα ήταν ελεύθεροι από 1η Ιουλίου και δεν θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Συγκεκριμένα οι Κότνικ, Μαλέρμπ, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς. Μαξίμοβιτς, Μίκο, Άρτσε, Εμμανουηλίδης, Οικονομίδης έχουν συμβόλαιο μέχρι 30/6. Έτσι, οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να εξασφαλίσουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και όλοι οι παίκτες θα βρίσκονται στην διάθεση του Λεωνίδα Βόκολου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα