Χριστοδουλόπουλος: «Σε μια βδομάδα κέρδισε τους τρεις βασικούς του αντιπάλους»

Gazzetta team
Χριστοδουλόπουλος: «Σε μια βδομάδα κέρδισε τους τρεις βασικούς του αντιπάλους»

bet365

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός νίκησε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στάθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και είναι ο μόνος που έχει παίξει και στους 4 «μεγάλους» (σ.σ. έχει παίξει και στον ΠΑΟΚ), σχολίασε μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ:

«Ο Ολυμπιακός μπαίνει πιο δυνατά, το παιχνίδι του βασίζεται στην κατοχή της μπάλας», τόνισε ο πολύπειρος εξτρέμ και συμπλήρωσε μιλώντας στο Mega:

«Χειριστήκαμε πολύ καλά τη διακοπή και την περίοδο της καραντίνας. Ξέρεις ότι αν πιέζεις από το πρώτο λεπτό τον αντίπαλο, υποφέρει. Κυκλοφορία μπάλας, κατοχή», ανέφερε μεταξύ άλλων. «Σε μια βδομάδα κέρδισε τους τρεις βασικούς του αντιπάλους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα