Καρέρα: «Όποιος παίζει πρέπει να τα δίνει όλα»

Gazzetta team
Καρέρα: «Όποιος παίζει πρέπει να τα δίνει όλα»

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα, μίλησε για την ήττα από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως όποιος αγωνίζεται στην ΑΕΚ πρέπει να τα δίνει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Στο πρώτο μέρος δεν τα πήγαμε καλά. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και μας δυσκόλεψε. Δεχθήκαμε δυστυχώς δύο γκολ. Εάν είχαμε δεχθεί ένα γκολ θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος είχαμε ευκαιρίες και βάλαμε ένα γκολ. Μπράβο στην αντίπαλη ομάδα».

Για την αλλαγή του σχηματισμού σε 3-5-2: «Σκέφτηκα πως έμπαιναν οι αντίπαλοι εύκολα από το πλάι. Με το 3-5-2 πήγαμε πιο καλά».

Για το γεγονός πως είχε αρκετά παιδιά από την Κ19 στην αποστολή λόγω των απουσιών: «Τα παιδιά που παίξανε σήμερα τα δώσανε όλα. Δεν υπάρχουν βασικοί παίκτες ή μη. Όποιος παίζει παίζει και πρέπει να τα δίνει όλα»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα