Super League 1: Η Λίγκα θέλει να επαναφέρει το αίτημα για κόσμο στα γήπεδα με... πιλοτικό ματς τον τελικό του Κυπέλλου

Δημήτρης Τομαράς
Super League 1: Η Λίγκα θέλει να επαναφέρει το αίτημα για κόσμο στα γήπεδα με... πιλοτικό ματς τον τελικό του Κυπέλλου

bet365

Στην Λίγκα έπεσε ξανά το θέμα της παρουσίας του κόσμου στους αγώνες και υπήρξε η σκέψη / ιδέα για συγκρότηση επιτροπής, υποβολή νέου αιτήματος αλλά και πλάνο για κόσμο στον τελικό Κυπέλλου.
Και αυτό παρά την αρνητική απάντηση της αρμόδιας επιτροπής. Υπάρχει μάλιστα πιθανότητα να συγκροτηθεί μία επιτροπή για να ασχοληθεί με το θέμα αυτό. Στις συζητήσεις μάλιστα που έγιναν ακόμα και στο Δ.Σ. της Παρασκευής έπεσε η ιδέα να γίνει έστω πιλοτικά ένα ματς και αυτό να είναι οδηγός για τη νέα χρονιά. Μία βασική πρόταση που υπήρξε ήταν να γίνει ο τελικός Κυπέλλου με κόσμο προκειμένου αυτό το ματς να δείξει τον δρόμο για το πως θα γίνονται οι αγώνες τη νέα περίοδο. Έγινε κουβέντα και για την πιθανότητα να ζητηθεί κόσμος για τα play offs και τα play out, όμως επισημάνθηκε πως θα τεθεί ζήτημα ισονομίας καθώς υπάρχουν ήδη τόσα ματς που έχουν γίνει κεκλεισμένων των Θυρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα