Λαμία: Ο Παπαϊωάννου παρουσίασε τον Πετράκη στους παίκτες

Gazzetta team
Λαμία: Ο Παπαϊωάννου παρουσίασε τον Πετράκη στους παίκτες

bet365

Την πρώτη του προπόνηση στη Λαμία πραγματοποίησε ο Γιώργος Πετράκης, με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου να τον παρουσιάζει στην ομάδα.

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Άκη Μάντζιο, η Λαμία προχώρησε στην πρόσληψη του Γιώργου Πετράκη στην τεχνική ηγεσία.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Πετράκης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στη Νέα Άμπλιανη και μίλησε στους παίκτες της ομάδας της Φθιώτιδας πριν την έναρξή του προγράμματος.

Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε και ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος και παρουσίασε τον Πετράκη στους ποδοσφαιριστές της Λαμίας.

Ο 32χρονος τεχνικός θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Λαμίας την προσεχή Δευτέρα (29/6) στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Βόλο για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Για το ματς με τον Βόλο ο Αραβίδης θα είναι διαθέσιμος καθώς επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ατομικό ακολούθησαν Μπιανκόνι, Τιρόνε και Καραμάνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα