Αστέρας Τρίπολη:Το βάρος στη διαχείριση της φυσικής κατάστασης των παικτών!

Αστέρας Τρίπολη:Το βάρος στη διαχείριση της φυσικής κατάστασης των παικτών!

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του, με τους ανθρώπους του σταφ να διαχειρίζεται άψογα κάποιους παίκτες ώστε όχι μόνο να αντέξουν το φορτίο αλλά και να κουβαλήσουν στη συνέχεια ακόμα μεγαλύτερο χωρίς προβλήματα.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η ομάδα που ακόμη δεν έχει ηττηθεί στα play out.

Οι Αρκάδες, μετά από περίπου 100 μέρες, επέστρεψαν στη δράση, παρουσιάζοντας φρεσκάδα στο παιχνίδι τους.

Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Σ' όλη τη διάρκεια της καραντίνας, ο γυμναστής της ομάδας Παύλος Γκότσης μαζί με τον Ράσταβατς και όλο το τιμ φυσικά έβγαλαν διαφορετικά ατομικά προγράμματα για τον καθένα, εκτός από τις ομαδικές προπονήσεις μέσω ψηφιακής πλατφόρμας, ο κάθε ποδοσφαιριστής είχε το δικό του πρόγραμμα που ακολουθούσε.

Ωστόσο, οι κιτρινομπλέ δεν στάθηκαν εκεί. Με την επιστροφή στη δράση, βλέπουμε εδώ και τρεις αγωνιστικές πως ο κάθε παίκτης έχει διαφορετική διαχείριση. Κάτι που το έχει πει ο Ράσταβατς. Ότι δηλαδή, η ομάδα προσέχει ιδιαίτερα κάποιους παίκτες.

Κι αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Βάσει των μετρήσεων, αξιολογείται το... φορτίο που μπορεί να σηκώσει ο καθένας. Για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να παραξενεύτηκε με την αλλαγή του Μουνάφο στο 45' στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Αργεντινός είχε ήδη στα πόδια του δύο 90λεπτα και γι΄αυτό είχε προαποφασιστεί ότι το μάξιμουμ χρονικό διάστημα που θα παίξει είναι 45'. Γι' αυτό μπήκε στη θέση του ο Μπόρχα Φερνάντεθ.

Εκεί που έχει εστιάσει περισσότερο το τιμ είναι στο πως θα διαχειριστούν τους Ριέρα, Σίτο, Λουίς Φερνάντεθ και Ματρικάρντι.

Οι τρεις πρώτοι κυρίως έχουν βγάλει κατά καιρούς διάφορα μικροπροβλήματα λόγω του ότι προέρχονται από πρωτάθλημα πολύ πιο χαμηλής ταχύτητας σε σχέση με το ελληνικό.

Δεν είναι τυχαίο πως Σίτο και Ριέρα έπαιξαν 30' στην Λάρισα, ενώ ο Λουίς Φερνάντεθ - που σημείωσε και γκολάρα - έπαιξε για 70' έχοντας μικρές ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Ο Ματρικάρντι μπορούσε να αντέχει 90λεπτο.

Οι Σίτο και Ριέρα, στο ματς με τον Ατρόμητο, αγωνίστηκαν από 45' ο καθένας. Δηλαδή, προετοιμάζονται με μεθοδικότητα για να παίξουν περισσότερο.

Σημαντικό είναι, δε, το γεγονός πως οι Δουβίκας και Μπέλοκ που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής έδειξαν ότι είναι σε θέση να παίξουν 90λεπτο.

Τα ερεθίσματα που δίνονται στις προπονήσεις είναι τέτοια ώστε οι παίκτες να βγάλουν όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα γίνεται, αλλά και να είναι στο επίπεδο που πρέπει ώστε η ομάδα να πάρει τελικά την 1η θέση στα play out.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα