Κρίσιμη μέρα για Ματίγια, στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζέρ του

Κρίσιμη μέρα για Ματίγια, στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζέρ του

Gazzetta team
Κρίσιμη μέρα για Ματίγια, στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζέρ του

bet365

Ο ατζέντης του Χαβιέρ Ματίγια αναμένεται σήμερα (25/6) στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την επικύρωση της προφορικής συμφωνίας του Άρη με τον Ισπανό για τη διετή επέκταση του συμβολαίου του.
Στην τελευταία συνάντηση μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του Άγγελου Χαριστέα επήλθε πλήρης συμφωνίας σε όλους τους όρους του συμβολαίου. Αυτή προβλέπεται να επικυρωθεί στη διάρκεια της επαφής του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης με τον ατζέντη του έμπειρου ποδοσφαιριστή. Αυτή έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα καθώς ο μάνατζερ του Ματίγια αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να «τελειώσει» το ζήτημα παραμονής του παίκτη στον Άρη, αλλά και να συζητήσει (ενδεχομένως) και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που εκπροσωπεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα